Zeer binnenkort kunnen we gaan beginnen met het maken van een plan om door de wijk te gaan lopen mbt buurtpreventie. We hebben expertise gevraagd van andere teams hoe zij dit hebben opgelost. Er gaan blijkbaar wat negatieve verhalen rond en dat wil ik per direct even de kop indrukken. Als word geconstateerd dat bepaalde personen als knokploeg door de wijk een lopen, zullen deze personen als loper worden ontheven. Zijn er zaken die niet door de beugel kunnen, laat het ons weten via info@kruidenbuurtrotterdam.nl
We zijn druk bezig met het oprichten van een vereniging (of stichting) en een eerste gift hebben wij al binnen. Tevens hebben wij binnenkort een gesprek met de gemeente.

Een bericht vanuit het bestuur io

One thought on “Een bericht vanuit het bestuur io

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *