Vragen rondom donaties

Stukje bij beetje krijgen wij steeds meer enquêtes (in verband met Project Verlichten Achterpaden) ingevuld terug. Hartelijk dank daarvoor! Wij krijgen via deze enquêtes regelmatig de vraag over donaties met name de verantwoording naar de buitenwereld qua inkomsten en uitgaven van de SKBR.
Het financieel verslag voor 2013 (deze is redelijk kort omdat wij in juni 2013 zijn opgericht) zal snel online worden gezet. Uiteraard zullen wij per project en per jaar een financieel verslag maken.
We willen nog wel benadrukken dat onze stichting bestaat uit alleen vrijwilligers. De vrijwilligers alsmede de leden van het bestuur worden niet betaald. Het geld afkomstig van giften (donaties) en subsidies worden voor 100% ingezet ten goede van de Kruidenbuurt.
Heeft u vragen rondom dit onderwerp, mail ons gerust

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *