Dankwoord aan bewoners & donateurs

Beste bewoner,
Stichting Kruidenbuurt Rotterdam (SKBR)  bestaat nu 1.5 jaar. In deze korte tijd hebben wij al heel wat weten te bereiken. Zo kunnen wij mede door de subsidietoekenning van de Gemeente, Vestia en de VHDK de achterpaden in onze wijk voorzien van verlichting. Tevens hebben wij een buurtpreventie Team die zeer regelmatig en volgens een rooster door de buurt loopt . Hiermee hebben wij (hopelijk) een grote bijdrage kunnen doen aan de veiligheid in onze mooie groene wijk.
Met de hulp van partijen als Opzoomermee , Basisschool de Horizon, supermarkt Jumbo, bloemenwinkel Bloem & Zo. com , Brasserie ‘de Verandering’ , Printer.nl en  Drank- en Spijslokaal Lust hebben wij al 2 heel geslaagde bijeenkomsten in het Geelkruid park kunnen organiseren.
Een aantal bewoners hebben hun waardering uitgesproken middels een donatie. Met deze donatie kunnen wij niet alleen ons voortbestaan garanderen, wij zorgen er op deze manier ook voor, dat wij er voor u als bewoner kunnen zijn als u ons nodig heeft. Als u twijfelt of uw donatie op de juiste plaats komt, dan kunnen wij verzekeren dat dit 100% zeker het geval is. Alle giften en donaties komen ten goede aan de de buurt. De vrijwilligers die de stichting draaiende houden zijn ook bewoners van de Kruidenbuurt, en worden niet betaald voor hun inzet.
Uw donatie is dus van harte welkom!
Rekening : NL69 SNSB 0935 0220 74 Ten name van Stichting Kruidenbuurt Rotterdam
Wij danken u van harte, beste bewoner!
Het (dagelijks) bestuur van Stichting Kruidenbuurt Rotterdam (SKBR) en haar klankbordleden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *