Defecte lantaarnpalen in het park

Afgelopen dagen hebben wij weer meerdere meldingen gekregen over het niet werken van lantaarnpalen in het park. Gebleken is dat de meldingen alweer waren afgehandeld echter zonder dat de palen zijn gerepareerd. Na een belronde met de gemeente Rotterdam hebben wij ze zover dat er nu een opzichter in de avond persoonlijk komt kijken. De bevindingen van deze opzichter worden aan ons teruggekoppeld.
Tevens vermoeden wij dat de koppeling tussen de Buitenbeter App en de gemeente Rotterdam niet goed werkt aangezien meldingen die wij hebben gedaan niet terug te vinden zijn. Ook hier zal naar gekeken worden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *