Parkeren Kruidenbuurt in januari op de agenda

In de vergadering van 26 januari 2017 staat het parkeren in de Kruidenbuurt weer op de agenda van de gebiedscommissie. In die vergadering zal de commissie hierover een advies aan het college formuleren.
Eerder werd vanuit het college advies gevraagd over het al dan niet invoeren van betaald parkeren in de Kruidenbuurt in Ommoord. Er is onderzoek gedaan naar het draagvlak voor betaald parkeren en voor- en tegenstanders van betaald parkeren hebben hun standpunt toegelicht aan de gebiedscommissie. Daarbij zijn ook alternatieven aangedragen.
Daarop heeft de gebiedscommissie de wethouder om extra informatie gevraagd en heeft die inmiddels ook ontvangen. De informatie van de wethouder is te laat ontvangen om nog tot een onderbouwd advies te komen voor de vergadering van donderdag 8 december. Daarom komt het onderwerp op de agenda van de vergadering van 26 januari 2017. Zo kan de gebiedscommissie een afweging maken en is er nog ruimte voor nader overleg met bewoners van de Kruidenbuurt.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *