Politie themachat 11 januari

Aankomende woensdag, 11 januari, heeft de politie tussen 19.00u en 21.00u een themachat over internetoplichting op www.vraaghetdepolitie.nl. Er zitten dan politieagenten achter de knoppen die alle vragen op het gebied van internetoplichting kunnen beantwoorden. Er komt in navolging op de chat ook een vlog uit over internetoplichting. Informatie hierover volgt snel.
Heb je wel eens een kaartje voor een concert gekocht via internet, maar een vals exemplaar ontvangen? Of heb je weleens iets verkocht via internet, maar nooit je geld gekregen? Dan ben je hoogst waarschijnlijk het slachtoffer geworden van internetoplichting. Kom te weten wat je hiertegen kunt doen en stel al je vragen aan politieagenten tijdens de chat op woensdag 11 januari tussen 19.00u en 21.00u op www.vraaghetdepolitie.nl.
#internetoplichting #oplichting #vraaghetdepolitie #politie

Opgelicht via internet? Wil je weten wat je ertegen kunt doen? Chat woensdag 11 januari, 19u-21u, met de politie op www.vraaghetdepolitie.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *