Laatste straten toch niet aangepakt

Deze week bereikte ons een voor een aantal bewoners een vervelend nieuwtje. De door de gemeente aangegeven plannen voor wat betreft het ophogen van de laatste straten in de Kruidenbuurt is per direct veranderd. Het ophogen en egaliseren van Geel-, Cymbel-, Ebbe en Goudkruid is uit het meerjarenplan geschrapt.

Het beleid van de gemeente is om projecten alleen nog maar integraal aan te pakken. Dit is aan alle beheerders van de gebieden als opdracht meegegeven. Dit houdt in dat als de riolering moet worden vervangen gelijktijdig de bestrating, groen, bomen, lichtmasten etc. wordt meegenomen. Omdat de riolering in het laatste deel van de Kruidenbuurt nog niet aan vervanging toe is, heeft de beheerder van het gebied Prins Alexander meegedeeld dat deze straten niet worden aangepakt.

Wel zal in dit laatste deel zonodig partieel werk worden uitgevoerd. Vervolgens wordt bekeken of het wel mogelijk is de gehele Kruidenbuurt in te richten als 30 km/uur zone gebied. Ook hier moet wel de opmerking bij worden gemaakt dat dit niet zeker is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*