Beste Kruidenbuurt bewoner,
Aangezien ons project “Verlichten achterpaden” succesvol was bij en de wijkschouw van 2016 is gebleken dat er nog enkele plekken zijn die beter kunnen worden verlicht, willen wij een vervolg geven aan dit project. Er is een mogelijkheid dat wij weer een x-aantal lampen mogen bestellen. Hierbij gaan wij uit van een gelijk type lamp en tevens ook kosteloos voor u als bewoner. De lamp zal dan firma SDW-Rotterdam worden opgehangen.
Om de aanvraag voor nieuwe lampen voor in het achterpad een grotere kans van slagen te geven gaan we eerst inventariseren om hoeveel lampen het gaat. Heeft u in het achterpad nog geen (of niet genoeg) verlichting, meldt u dan nu aan door middel van het onderstaand formulier.
Zodra het aantal te bestellen lampen bekend is, gaat de aanvraag via SDW naar de gemeente.
(let op : stroom benodigd in de schuur)
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Project verlichten achterpad 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *