Het navolgende bericht is van onze wijkagent :


Beste bewoners,
Na een periode van 8 jaar als uw wijkagent, is de tijd aangebroken voor een volgende stap in mijn politieloopbaan. Vanaf 18 mei verlaat ik het District Oost en begin ik elders, op mijn nieuwe functie.
De wijk zal tot augustus 2017 worden waargenomen door de twee andere wijkagenten van Ommoord; Arjan van Heusden en Erik Bosch. Tijs de Vries zal hierin ondersteunend zijn en vanaf augustus mijn plaats overnemen.
 
Ik zal het contact met u, de bewoners, zeker gaan missen. Ik heb bijzondere momenten meegemaakt, waarbij er gelachen- en soms ook gehuild werd. Eén ding weet ik zeker: Ommoord en zijn bewoners zijn bijzonder!
Het gaat u goed en wellicht zien we elkaar nog eens.
Met vriendelijke groet,
Sjaak Koster

Afscheid wijkagent Sjaak Koster

One thought on “Afscheid wijkagent Sjaak Koster

  • 8 mei 2017 om 10:23
    Permalink

    Dank je wel voor de prettige samenwerking. Heel veel succes me je nieuwe uitdaging.
    Namens het bestuur van Bewonersorganisatie Kruidenbuurt.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *