Eerder dit jaar hebben wij een enquête uitgezet over de informatiebehoefte onder kopers m.b.t. het onderwerp kwaaitaalvloeren.
De enquete is vanaf vandaag niet meer bereikbaar. Helaas zijn er te weinig inschrijvingen om een informatieavond te kunnen organiseren. Wij gaan de ingestuurde vragen (uiteraard geanonimiseerd) doorsturen naar ons contactpersoon bij Eco Remain en we laten deze vragen voor u beantwoorden.
Nadat we de antwoorden op de ontvangen vragen hebben teruggekoppeld aan de vraagstellers zullen wij de ontvangen vragen met bijbehorende antwoorden op onze website publiceren. Mocht u daarna nog vragen hebben kunnen wij u uiteraard, indien nodig u naderhand in contact brengen met Eco Remain

Enquête informatiebehoefte Kwaaitaalvloeren gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *