Wist u dat er een Whatsappgroep is voor de Kruidenbuurt ?  Beter gezegd er zijn er twee:

 • De Buurt Whatsappgroep van de Bewonersorganisatie.
  Deze groep heeft een paar simpele huisregels om de leefbaarheid van de groep in stand te houden. De huisregels zijn hier ook te lezen
 • De tweede Whatsappgroep.
  Opgezet door bewoners buiten de Bewonersorganisatie om. Deze groep kent geen huisregels.

Beide groepen zijn er om u als bewoner op de hoogte te houden van wat er speelt in de Kruidenbuurt. Het is aan u welke Whatsappgroep u kiest.
Aanmelden kan via: https://kruidenbuurt.org/aanmelden-whatsapp-buurtgroep/
Wilt u regelmatig een oogje in het zeil houden door af en toe (preventief) de straat op te gaan? Dan kan de Bewonersorganisatie u daarbij faciliteren.
U bent dan tijdens een ronde automatisch verzekerd bij de Rotterdamse Vrijwilligersverzekering en krijgt u de mogelijkheid tot volgen van cursussen (m.b.t. veiligheid) , een zaklamp, mogelijkheid voor gebruik van  portofoons, jassen, bodywarmers en 1 keer per jaar komt het team bij elkaar om, met een hapje en een drankje, bij te praten en indien nodig zaken m.b.t. buurtpreventie te kunnen veranderen.

Op korte termijn willen wij ervoor zorgen dat de lopers een training “weerbaarheid” kunnen gaan volgen. Wilt u dit ook? Wees er dan snel bij en meldt u aan.

Kruidenbuurt Whatsapp groep

4 thoughts on “Kruidenbuurt Whatsapp groep

 • 23 oktober 2017 om 08:39
  Permalink

  Even een punt van zorgen, er lopen ’s avonds in de wijk enkele gasten rond met grote zaklampen. Ik zit in beide Kruidenbuurt Whatsapp groepen en in de groep zonder regels roept men regelmatig op om de straat op te gaan. Het alles begint op deze manier op een knokploeg te lijken.

  Beantwoorden
 • 28 oktober 2017 om 11:49
  Permalink

  Mag je als bewoner van de brem buurt ook lid worden. Zo kunnen we elkaar ook op de hoogte houden?

  Beantwoorden
 • 28 oktober 2017 om 12:09
  Permalink

  Is er in de brembuurt geen Whatsapp groep ? Zo ja dan kunnen we voor beheerders een gedeelde groep maken. en zo berichten delen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *