Beste Kruidenbuurt bewoner,
Vorig jaar hebben wij via firma SDW de mogelijkheid gekregen een aantal lampen voor in het achterpad te kunnen uitdelen. Aangezien we hierover nog steeds vragen krijgen kunnen we jullie melden dat wij dit project nog een keer mogen starten.
Hierbij gaan wij uit van een gelijk type lamp en zal dit wederom ook kosteloos zijn voor u als bewoner. De lamp zal dan firma SDW-Rotterdam worden opgehangen. We hebben een aanmeldformulier ter beschikking gesteld waarmee u de aanvraag kan plaatsen.
Het formulier vindt u op: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxuidZ88RKpxrc8Az20H-U6PIiS9F7Sj4A9xwPpm5YTlFkog/viewform?usp=sf_link
Wees er snel bij want nu geldt ook weer : op = op
(let op : stroom benodigd in de schuur)

Project verlichten achterpad 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *