Afgelopen week hebben we meerdere meldingen gekregen van bewoners van een Doorzonwoning dat er met regelmaat een riool achtige lucht in huis te ruiken is. Bij controle van de kelder blijkt deze droog te zijn en is er geen duidelijk aanwijsbare reden voor de ontstane rioollucht.

Woont u in een doorzonwoning en ervaart u dit probleem ook, laat het ons even weten.  Heeft u hiervoor RRS al eens laten komen en was er een oplossing ?

Rioollucht in huis

4 thoughts on “Rioollucht in huis

 • 21 oktober 2018 om 18:13
  Permalink

  Wij hebben het ook gehad. Kruipruimte inderdaad droog. Het lijkt nu weer weg te zijn. Ik dacht eerlijk gezegd dat t door de werkzaamheden kwam bij graskruid?

  Beantwoorden
 • 21 oktober 2018 om 18:43
  Permalink

  Ik heb begrepen dat de riool werkzaamheden rondom station Alexander de lucht kan veroorzaken.

  Beantwoorden
 • 21 oktober 2018 om 21:49
  Permalink

  Ja, door de werkzaamheden bij het graskruid meurt het als een bunzing. We hebben, achteraf, een brief gekregen van de gemeente waarin melding wordt gemaakt van stankoverlast. En dat de communicatie niet optimaal is verlopen. Mmm, welke communicatie.

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2018 om 07:50
  Permalink

  Aan het goudkruid hebben wij dezelfde klachten. Ook geen aanwijsbare reden voor de lucht. Als het een resultaat is van werkzaamheden dan is toch ergens in het blok een lek waar de lucht kan ontsnappen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *