Rioollucht in huis

Afgelopen week hebben we meerdere meldingen gekregen van bewoners van een Doorzonwoning dat er met regelmaat een riool achtige lucht in huis te ruiken is. Bij controle van de kelder blijkt deze droog te zijn en is er geen duidelijk aanwijsbare reden voor de ontstane rioollucht.

Woont u in een doorzonwoning en ervaart u dit probleem ook, laat het ons even weten.  Heeft u hiervoor RRS al eens laten komen en was er een oplossing ?

4 antwoorden
 1. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Wij hebben het ook gehad. Kruipruimte inderdaad droog. Het lijkt nu weer weg te zijn. Ik dacht eerlijk gezegd dat t door de werkzaamheden kwam bij graskruid?

  Beantwoorden
 2. Sw
  Sw zegt:

  Ja, door de werkzaamheden bij het graskruid meurt het als een bunzing. We hebben, achteraf, een brief gekregen van de gemeente waarin melding wordt gemaakt van stankoverlast. En dat de communicatie niet optimaal is verlopen. Mmm, welke communicatie.

  Beantwoorden
 3. Bernard
  Bernard zegt:

  Aan het goudkruid hebben wij dezelfde klachten. Ook geen aanwijsbare reden voor de lucht. Als het een resultaat is van werkzaamheden dan is toch ergens in het blok een lek waar de lucht kan ontsnappen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *