Politie app

De politie stelt een gratis app beschikbaar met relevante informatie van en over de politie. Via de app kunt u makkelijk en snel contact leggen met de politie. Met deze app zet de politie een nieuwe stap in het verbeteren van haar dienstverlening.

  

Wat kan de app?

Via de app kunt u:

  • Snel een melding of een tip sturen over bijvoorbeeld een verdachte situatie, inclusief een foto of video. Naast een melding over een situatie waarvan u de politie op de hoogte wil stellen kunt u ook een klacht of compliment over politieoptreden doorgeven.
  • U kunt verkopersgegevens checken voordat u met iemand zaken doet via een handelssite of webshop. U kunt met de app controleren of er meldingen over het mailadres, IBAN, telefoonnummer of website van deze (ver)koper zijn gedaan.
  • Checken of producten gestolen zijn. Controleer voor u iets tweedehands koopt of het aangeboden product bij de politie als gestolen geregistreerd staat. In deze functionaliteit kunt u de camera van uw mobiel barcodes en/of kentekens scannen om deze te controleren. Ook kunt u handmatig unieke serienummers invoeren en controleren op diefstal; zie ook stopheling.nl.

Waar kan ik de app vinden?

U vindt de gratis app in de app stores (Apple iOS, Google Android) onder de naam ‘Politie’.

bron : politie.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *