Collectief project idee ?

Heeft u een (samen met uw buren of medebewoners) een idee voor een project waarvan de gehele wijk kan meeprofiteren? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen u helpen met het opzetten van het project.

Ps. : Ook kunnen we helpen bij aanvragen van Bewonersinitiatieven.

5 antwoorden
 1. Bernard
  Bernard zegt:

  Het aantal platte daken in de Kruidenbuurt is redelijk gering. alleen de 50+ flatjes en de drive-ins. ;) Leuk idee alleen denk ik gezien de omvang en de daaraan hangende kosten onhaalbaar.

  Wij zoeken bewoners die al ideeën hebben voor bepaalde projecten in de wijk waarvan de gehele wij kan mee profiteren. Bijvoorbeeld wat we nu hebben als sloten-project en “schuurdeur en sponning vervangen”. Denk bijvoorbeeld ook aan lateien verven, dakgoten vervangen enzovoorts. Wij kunnen helpen met het opzetten an het project, de communicatie de wijk in, flyers en indien nodig bewonersinitiatieven.

  Beantwoorden
 2. Marc van den Berg
  Marc van den Berg zegt:

  Hoi Bernard,

  weet je of er nog actie ondernomen is / wordt voor een offerte voor het collectief reinigen & behandelen van de groenaanslag buitenzijde dakkapellen (Vestia-exemplaren)

  Beantwoorden
 3. Bernard
  Bernard zegt:

  (nog) niet.
  De vraag is : Zijn de meeste Vestia-dakkapellen van huurders.
  In dit geval zal een dergelijk project bij Vestia onder de aandacht gebracht moeten worden.
  Zijn er kopers die hun dakkapel aan de buiten kant willen laten reinigen ? Bij voldoende reacties kunnen we hier proberen een project van te maken.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *