Heeft u een (samen met uw buren of medebewoners) een idee voor een project waarvan de gehele wijk kan meeprofiteren? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen u helpen met het opzetten van het project.

Ps. : Ook kunnen we helpen bij aanvragen van Bewonersinitiatieven.

Collectief project idee ?

4 thoughts on “Collectief project idee ?

 • 29 oktober 2018 om 18:02
  Permalink

  kunnen we niet gezamenlijk een fors aantal zonnepanelen op de platte daken leggen en de hele wijk voorzien van elektriciteit?

  Beantwoorden
 • 29 oktober 2018 om 18:10
  Permalink

  Het aantal platte daken in de Kruidenbuurt is redelijk gering. alleen de 50+ flatjes en de drive-ins. 😉 Leuk idee alleen denk ik gezien de omvang en de daaraan hangende kosten onhaalbaar.

  Wij zoeken bewoners die al ideeĂ«n hebben voor bepaalde projecten in de wijk waarvan de gehele wij kan mee profiteren. Bijvoorbeeld wat we nu hebben als sloten-project en “schuurdeur en sponning vervangen”. Denk bijvoorbeeld ook aan lateien verven, dakgoten vervangen enzovoorts. Wij kunnen helpen met het opzetten an het project, de communicatie de wijk in, flyers en indien nodig bewonersinitiatieven.

  Beantwoorden
 • 31 oktober 2018 om 11:02
  Permalink

  Hoi Bernard,

  weet je of er nog actie ondernomen is / wordt voor een offerte voor het collectief reinigen & behandelen van de groenaanslag buitenzijde dakkapellen (Vestia-exemplaren)

  Beantwoorden
 • 31 oktober 2018 om 12:18
  Permalink

  (nog) niet.
  De vraag is : Zijn de meeste Vestia-dakkapellen van huurders.
  In dit geval zal een dergelijk project bij Vestia onder de aandacht gebracht moeten worden.
  Zijn er kopers die hun dakkapel aan de buiten kant willen laten reinigen ? Bij voldoende reacties kunnen we hier proberen een project van te maken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *