Stenen paleis

Het stenen paleis zoals dit speelveldje bekend is onder de Kruidenbuurters heeft een zandbak. Bij de inrichting ervan leek een zandbak een leuk idee. Op dit moment krijgen wij steeds meer signalen dat de zandbak niet (meer) gebruikt wordt omdat het zand vergeven is van de katten uitwerpselen. Niet heel erg gezond voor spelende kinderen.

Maken uw kinderen nog gebruik van deze zandbak? Anders is het wellicht een idee om de zandbak te vervangen door enkele speeltoestellen voor de kleinere kinderen (1 tot 4 jaar).

Vindt u dit een leuk initiatief om over na te denken en samen met ons een plan in elkaar te zetten richting de gemeente? Neem dan even contact met ons op via https://kruidenbuurt.org/contact


 
 
6 antwoorden
 1. Sonja
  Sonja zegt:

  Het is meer een kattenbak dan een zandbak voor kinderen! Echt heel vies.
  Beter speeltoestellen plaatsen voor de kleintjes, hebben ze wat meer aan.

  Beantwoorden
 2. Leonie
  Leonie zegt:

  Zandbak vervangen lijkt mij een goed plan. Soms zelfs glas te vinden in de zandbak. Vervangen voor speeltoestellen voor de kleintjes of misschien buiten fitnesstoestellen? Leuk voor jong en oud?

  Beantwoorden
 3. Maureen
  Maureen zegt:

  Het verwijderen van de zandbank lijkt mij een goed Idee, daar het verversen geen zin heeft. De katten zullen de zandbak blijven gebruiken als kattenbak en dat is onhygiënisch voor spelende kinderen. Ik ben het eens met het voorstel van Leonie van 29 jun. Speeltoestellen voor de kleintjes en/of wellicht buiten fitness toestellen.

  Beantwoorden
 4. Bernard
  Bernard zegt:

  We kunnen wel tot de conclusie komen dat de zandbak amper word gebruikt. Het zand is flink verontreinigd en het opnieuw vervangen van het zand heeft, gezien de grote hoeveelheid katten op straat, weinig zin. We kunnen er daarom aan denken de zandbak te laten vervangen door enkele extra speeltoestellen voor de kleinere kinderen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *