Glasvezel komt eraan!

Een glasvezelnetwerk voor de hele stad. Dat is de ambitie van L2Fiber Rotterdam. Wat er nu ligt kun je vergelijken met een landweggetje. Wat er gebouwd gat worden is een verkeersader met zes rijstroken heen en zes rijstroken terug. Alles gaat supersnel. Maar ook open en eerlijk, want het netwerk is onder dezelfde voorwaarden toegankelijk voor alle dienstenaanbieders. Wat dat voor jou betekent? Bijvoorbeeld een hele grote keuzevrijheid qua internet, telefonie en televisie.

De aanleg is gratis

Het glasvezelnetwerk moet nog worden aangelegd. L2Fiber Rotterdam gaat dat doen – en betalen. Enige dat jij hoeft te doen is je deur te openen onze aannemer. Die komt eerst graag even langs om jouw woning te checken, om enkele weken later de fysieke huisaansluiting te realiseren in je meterkast. Dus heb je interesse in glasvezel? Zet dan ook jouw deur open naar de toekomst!

Meer informatie, kijk op https://l2fiberrotterdam.nl/

VvE?

Rotterdamse VvE’s spelen een belangrijke rol bij de komst van glasvezel in de wijken. Bijvoorbeeld door eigenaars actief te informeren over alle voordelen van glasvezel. Of om toestemming te verlenen voor de aanlegwerkzaamheden in panden. Op die manier ontstaat een beweging, zodat alle eigenaren overtuigd raken van het nut, de noodzaak en het plezier van glasvezel.

VvE beheerders kunnen zich opgeven via  https://l2fiberrotterdam.nl/vve/

Extra informatie

Bijeenkomst

Bij voldoende animo kunnen we een informatie avond plannen zodat L2Fiber u kan uitleggen hoe e.a in zijn werk gaat bij dit project. Heeft u interesse voor het bijwonen van een informatieavond ? Laat het ons weten via het contactformulier.

De uitrol van glasvezel gaat in ieder geval komen. Een drietal bewoners hebben zich bereid gevonden extra informatie te verstrekken aan de bewoners van de Kruidenbuurt. Deze drie contactpersonen zijn :

  • Erwin van der Net [ evandernet (at) kruidenbuurt.org ]
  • Terry Bouhuizen [ terry (at) bouhuizen.nl ]
  • Bernard Flach [ bernard (at) kruidenbuurt.org ]

Wilt u ook contactpersoon/informatiepunt zijn voor uw straat of blok ? Laat het ons even weten via ons contactformulier.